Back Back Nieuws

Dance tonight lanceert sociale event app voor dance muziekliefhebbers

20 april 2016
Dance Tonight lanceerde 20 april haar gloednieuwe event agenda app in Amerika en Europa voor zowel iOS als Android. De app is de meest uitgebreide event agenda in de dance muziek tot dusver, allemaal in een handige overzicht, gericht op drie stromingen: Underground, Indie Electronic en EDM.

Wat kun je met de app
Binnen de app hebben gebruikers de mogelijkheid om events te ontdekken, te zoeken op locatie en datum, tickets te kopen, en hun favoriete artiesten en eventlocaties te volgen zodat je altijd op de hoogte blijft van wat er om je heen gebeurt. Dance Tonight heeft ook een kenmerkend sociaal aspect dat gebruikers in staat stelt tot interactie, waarbij persoonlijke berichten of groepsgesprekken in de stad-specifieke after party-chats tot de mogelijkheden behoren.

Hotspots
De steden waarin Dance Tonight lanceert zijn Amsterdam, Londen, Parijs, Berlijn, Barcelona, Los Angeles, New York, Miami, San Francisco, Las Vegas, en komende maanden zullen hier meer hotspots aan worden toegevoegd. De maandelijkse ‘top event’ lijsten worden samengesteld worden door herkenbare publicaties in de vorm van: Dancing Astronaut, XLR8R, TRAX Magazine, Deep House Amsterdam, ROLLINGTUFF en Gotta Dance Dirty.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!