Back Back Nieuws

Dag van de Openbare Ruimte trekt record aantal bezoekers

16 oktober 2013
Met 5.126 bezoekers vestigt de 10e Dag van de Openbare Ruimte in Expo Houten een record. Vorig jaar kwamen ruim 4.500 mensen op deze vakbeurs voor openbare ruimte professionals af. Voor beide beursdagen een stijging van 14%.

Organisator ExpoProof wil eerst de uitkomsten afwachten van de onderzoeken, maar vermoedt dat de stijging vooral ook te danken is aan de langere openingstijd op woensdag. De beurs was dit jaar voor het eerst in zijn tienjarig bestaan op woensdag tot 20.00 uur open. Jean Paul Boon, directeur communicatie bij ExpoProof: ‘Op woensdag kwamen ook nog later in de middag bezoekers binnen en was het de hele dag ontzettend druk. Pas vanaf een uur of zeven konden de meeste exposanten weer een beetje ademhalen. Vooral door de bezoekersaantallen op woensdag zagen we een enorme stijging met ruim 30% ten opzichte van vorig jaar’.

Wat de beurstijden volgend jaar gaan worden, weet Jean Paul Boon nog niet: ‘Zoals gezegd, eerst eens goed alle feedback bekijken. Eén ding is zeker, volgend jaar is er - op 8 en 9 oktober 2014 - weer een Dag van de Openbare Ruimte.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!