Dé trend voor locaties in 2024 volgens MICE OperationsDé trend voor locaties in 2024 volgens MICE Operations
Back Back Nieuws

Dé trend voor locaties in 2024 volgens MICE Operations

15 december 2023

Events, expo’s en andere happenings veranderden het afgelopen decennium in iets wat je moest ervaren: je komt niet alleen om iets te zien of te horen, maar om al je zintuigen te laten prikkelen. Die gedachte wordt in 2024 doorgetrokken naar de hele klantreis: alles is een beleving. In deze blog vertelt MICE Operations je hoe jij nog vóór aanvang van het event in kunt spelen op deze trend.

Een slechte eerste indruk is vaak meteen de laatste indruk

Een onlogische website, geen helder aanbod of onvindbare contactgegevens? Dan is je eerste indruk niet goed, kunnen we je wel vertellen. Een klant anno 2024 wil snel weten wat je kunt bieden voor welke prijs - en met de bel-angst van de nieuwe generatie is het belangrijk dat alles online te vinden is. Zorg dus dat je potentiële klant direct kan zien wanneer je locatie beschikbaar is, wat de mogelijke zaalopstellingen zijn of welke arrangementen je aanbiedt. Daar zijn mooie tools voor die je klant stap voor stap meenemen in het beslisproces. (Zo heb je al een offerte verstuurd vóór het eerste persoonlijke contact!)

Altijd en overal bereikbaar: een must anno 2024

Voordeel van zo’n speciale tool is dat je dag en nacht bereikbaar bent. Toch kan het voorkomen dat iemand nog vragen heeft of liever even persoonlijk contact heeft. Natuurlijk kun jij niet 24/7 beschikbaar zijn, maar zorg er wel voor dat je op logische momenten de telefoon opneemt.

Investeer in je offertes

Om boven op de stapel terecht te komen, is het belangrijk dat jouw offerte opvalt. Geen saai A4-tje meer de deur uit, maar een dynamische en interactieve digitale offerte die hoge ogen gooit bij je klant. Sensationele presentaties willen we! (En dat hoeft helemaal niet veel tijd te kosten.)

Met welke trend ga jij als eerste aan de slag?

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!