Back Back Nieuws

Cygnea is officieel erkend congresbedrijf

02 juli 2013
Onlangs is na een uitvoerige inspectie Cygnea te Schoonhoven officieel erkend als congresorganisatiebureau. ‘Het congresbureau Cygnea heeft zich ontwikkeld vanuit enkele IT-diensten voor evenementen. En deze worden steeds belangrijker: deelnemerregistratie, websites, response systemen. De PCO-tak draait inmiddels al weer vele jaren. Bij de inspectie kwam Cygnea heel betrokken, gedreven en deskundig over. Met voldoende mensen, ervaring, procesbeheersing en intelligentie om de verantwoordelijkheid te kunnen dragen die nodig is om naar tevredenheid congresprojecten in opdracht te kunnen managen en uitvoeren’, aldus inspecteur Ir. Ton Soons.

Erkend Congresorganisatiebureau
Een Erkend Congresorganisatiebureau (ook wel Professional Congress Organiser, PCO genoemd) is een onafhankelijk bedrijf dat is gespecialiseerd in het organiseren van (inter)nationale congressen en vergaderingen op een professionele basis. Zij bieden hoge kwaliteit, behoren tot de top in hun vakgebied en worden regelmatig door externe inspecteurs gecontroleerd. Bovendien worden aan de hand van informatie en wensen van afnemers en technologische ontwikkelingen de eisen regelmatig aangescherpt en uitgebreid. Erkende congresorganisatie-bureaus lopen nadrukkelijk voorop met kwaliteit op het gebied van zakelijke bijeenkomsten.

Alleen wanneer een bedrijf aan alle eisen voldoet mag het predikaat ‘Erkend Congresbedrijf’ worden gevoerd. Erkende congresorganisatiebureaus bieden opdrachtgevers tal van zekerheden op divers gebied. De voorbereiding, organisatie en begeleiding op de dag van het evenement, de afhandeling, opdrachtgevers kunnen er zeker van zijn dat het evenement vlekkeloos verloopt.

Foto: Het team van congresbureau Cygnea

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!