CWT Meetings & Events organiseert WK KunstschaatsenCWT Meetings & Events organiseert WK Kunstschaatsen
Back Back Nieuws

CWT Meetings & Events organiseert WK Kunstschaatsen

16 maart 2018

CWT Meetings & Events is door de Internationale Schaatsunie (ISU) en de Italiaanse IJssportfederatie (FISG) uitgekozen voor de organisatie van het Wereldkampioenschap Kunstschaatsen 2018. Dit sportevenement vindt plaats van 21 tot en met 25 maart in het Mediolanum Forum in Assago (Milaan).

CWT's M&E Sport, dé specialist op het gebied van sportevenementen, zal de complexe logistiek van dit vijfdaagse evenement coördineren, inclusief de publiciteit en marketing. Tevens zal M&E betrokken zijn bij het toezicht op de bouw van de ijsbaan op Piazza Gae Aulenti en de organisatie van een galadiner in het adembenemende Palazzo del Ghiaccio.

Buitengewone kans

'Dit is een buitengewone kans om de passie voor sport te combineren met de waarden van Made in Italy', aldus Stefano Abram, algemeen directeur van het organisatiecomité. 'Ik ben erg verheugd om samen te werken met een ervaren en betrouwbare partner als CWT M&E. Het optreden als gastheer van een Wereldkampioenschap in Italië is een droom die uitkomt voor allen die sport en zijn waarden omarmen.'

'Het succesvol organiseren van een internationaal evenement in een van de meest toegewijde sportgemeenschappen is een unieke kans', aldus Raffaele Calia, hoofd Salesen Marketing bij CWT Meetings & Events en M&E Sport. Ook het Wereldkampioen Kunstschaatsen kan dus worden toegevoegd aan CWT M&E's snelgroeiende portfolio van sportevenementen. CWT M&E werkt al samen met de UEFA, Dorna en het Italiaans Nationaal Olympisch Comité, waarvoor het onlangs de ticketverkoop, logistiek en ontvangst van de Winterspelen in Pyeongchang in Zuid-Korea heeft georganiseerd.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!