Back Back Nieuws

Cultuur met Mes & Vork naar Landgoed Duin & Kruidberg

22 januari 2012
Landgoed Duin & Kruidberg is een samenwerkingsverband aangegaan met Cultuur met Mes & Vork. Cultuur met Mes & Vork is een begrip in Haarlem en omstreken. Bij dit concept komen cabaret en dineren in één avond samen. In 1992 startten Jan J. Pieterse en Frank Huissen van restaurant ‘De Ark’ in Haarlem met dit initiatief. Dit jaar zal Landgoed Duin & Kruidberg vier edities organiseren van Cultuur met Mes & Vork.

 

Sfeervol amusement

Cultuur met Mes & Vork wordt verzorgd door Brasserie DenK, dat zich bevindt in Landgoed Duin & Kruidberg. Tijdens een culinair driegangen diner zorgen landelijk bekende cabaretiers, tussen de gangen door, voor een hilarische performance en sfeervol amusement. De presentatie is in handen van theaterjournalist, schrijver en cabaretier Jan J. Pieterse.

 

Eerste editie

De eerste editie van Cultuur met Mes & Vork vindt plaats op 6 februari 2012, waarin cabaretiers Arno van der Heijden en Johan Hoogenboom zorg zullen dragen voor een onvergetelijke avond. De kosten bedragen € 79,00 per persoon.

 

Toegankelijkheid vergroten, drempels verlagen

‘Landgoed Duin & Kruidberg probeert middels diverse initiatieven de drempel te verlagen. Nog steeds heerst onder velen het gevoel, dat het landgoed enkel op uitnodiging te betreden is. Dit is gezien de lange historie van Duin & Kruidberg als intern conferentiecentrum van de ABN AMRO niet heel vreemd. Toch zijn de deuren sinds 2002 wagenwijd geopend voor een heel divers publiek. Cultuur met Mes & Vork zal een steentje bijdragen aan het verlagen van de drempel’, aldus Bernard Lensink, General Manager van Landgoed Duin & Kruidberg.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!