Back Back Nieuws

Cultureel-culinair festival Chaos aan de Schie in Lijm en Cultuur

18 september 2013
Voor het vierde jaar op rij organiseert Lijm & Cultuur uit Delft het culturele en culinaire festival Chaos aan de Schie. In de voormalige Lijm- en Gelatinefabriek aan rivier de Schie treedt van 19 september tot en met 19 oktober elk weekend onbekend cultureel talent op: theater, kleinkunst en muziekgroepen uit alle windstreken. Zowel geschikt voor particulieren en groepen, als voor event professionals die inspiratie willen opdoen.

Niet zingen in de bergen, nooit zingen in de bergen
In het weekend van 27 en 28 september bijvoorbeeld wordt de beroemde film 'The Sound of Music' op ludieke manier gepersifleerd door het theatergezelschap Dario Fo. Jonge spelers uit het Westland zingen live. De nonnen, de kinderen, de barones, de kapitein en natuurlijk de onvolprezen Maria komen allemaal voorbij. Maar de vraag blijft vooral: waarom is het niet toegestaan te zingen in de bergen? Voor de tekst tekent romanschrijver Jan van der Mast, die met zijn kenmerkende humor het verhaal naar de hand zet. De regie is in handen van Paul Sekreve, wiens humor al even bijzonder is. Het resultaat is een luchtige avond met een Oostenrijks tintje.

Deze voorstelling van Chaos aan de Schie is op vrijdag en zaterdag 27 en 28 september en begint om 21 uur. Vooraf kan gedineerd worden in het Experiment: het restaurant van de Chaos, waar lady chef-kok Jannie Munk in de keuken de regie voert.

Informatie en reserveringen voor het restaurant en/of programmaonderdelen kan via chaosaandeschie.nl. Telefonische informatie: (015)  262 9400. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!