Culture hotspot Thuishaven pakt in de winter uit voor de zakelijke marktCulture hotspot Thuishaven pakt in de winter uit voor de zakelijke markt
Back Back Locaties

Culture hotspot Thuishaven pakt in de winter uit voor de zakelijke markt

29 november 2022

Een kerstmeeting of gala om met het personeel het jaar 2022 op een vrolijke manier met z’n allen af te sluiten. Het is bij veel bedrijven een traditie en dat geldt ook voor een borrel of bijeenkomst om gezamenlijk een toost uit te brengen op het nieuwe jaar. En wat is nu leuker dan om dit te organiseren op een unieke plek? Thuishaven, de culture vrijhaven van de stad  tussen de zwierende kranen en industriële spoor van Port of Amsterdam, valt zeker in deze categorie en is nog beschikbaar ook. 'Veel mensen kennen ons van te gekke zakelijke evenementen in de zomer, maar weten vaak niet dat we ook een geschikte locatie zijn voor de wintermaanden', aldus project manager Yoram Wegscheider.

Het creatieve team van Thuishaven staat de komende tijd paraat om onder meer chique kerstdiners en spetterende nieuwjaarsbijeenkomsten te verzorgen voor de zakelijke markt. En nee, niet in een alledaagse zaal, maar in een fraaie en goed verwarmde circustent. En dat zorgt bij voorbaat al voor een bijzondere sfeer. Bij het samenstellen van een arrangement op maat is bovendien zeker ruimte voor entertainment van de buitencategorie, zoals je dat van een circus gewend bent.

Verrassend

Veel ondernemers staan aan het eind of begin van het jaar weer voor een uitdaging. Hoe organiseren we dit jaar ons kerstgala, eindejaarborrel of nieuwjaarsbijeenkomst? Is het niet leuk om een keer af te wijken van het geijkte? Bij Thuishaven vinden ze van wel en bieden ze een creatief alternatief dat zeer de moeite waard is. Op het grote festivalterrein staan de hele winter twee kleurrijke, vintage circustenten opgesteld en nee, niet voor shows vol acrobatiek, maar om te verhuren aan de zakelijke markt. Elke tent beschikt over een podium en een grote bar en kan op maat worden ingericht met ronde tafels - of hou je het toch liever casual met statafels en picknicksets?' Een kleine honderd ledstrips en lampen in alle gewenste kleuren zorgen meteen voor een geweldige sfeer die nergens anders mee vergelijkbaar is.

Arrangement op maat

Thuishaven leent zich zo uitstekend voor een uniek kerstfeest, borrel of bijeenkomst waar nog lang over nagepraat zal worden. Yoram: ‘We hebben onze eigen cateraar die zorgt voor een heerlijk en chic diner met naar wens tussen de 3 en 5 gangen. De circustenten hebben een capaciteit tussen de 100 en 250 mensen. Het hele arrangement kan volledig op maat worden samengesteld. Ruimte voor een stukje entertainment in de vorm van bijvoorbeeld een optreden van een live-band, DJ of cabaretier is zeker een optie. ‘We denken graag mee, waarbij vrijwel alle wensen gerealiseerd kunnen worden door ons creatieve team. In een circus is immers niets te gek’, aldus Yoram.       

Verschillende area’s

Thuishaven, gelegen pal aan de A10 in het Westelijk Havengebied, is ook met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken en beschikt over verschillende area’s. Dat geeft veel voordelen, want het liefst feest je toch op één plek? Yoram: ‘We zijn als locatie heel veelzijdig. Zo is De Loods, die zich ook op hetzelfde terrein bevindt, bij uitstek geschikt om een dansje te maken tijdens een mooie afterparty tot in de late uurtjes. Een spetterend einde van 2022 of een flitsende start van 2023 begint of eindigt dus bij Thuishaven.

Tekst: Johan van Dien

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!