Back Back Nieuws

Culinair amusement als concept

19 juni 2009
Een culinaire show, die het niet alleen visueel lekker doet, maar ook de smaakpapillen beroert. De amusomaîtres verschijnen in opvallende outfits. Het speciaal ontworpen, zwevende dienblad zorgt ervoor dat zij de handen vrij hebben om de amuses ter plekke af te maken. Ze vragen de gasten naar smaakvoorkeuren, houden kleine proeverijen, zorgen voor culinaire verrassingen, kortom ze entertainen.Topamuses, gepresenteerd op een unieke manier.

De amusomaîtres kunnen in combinatie met de amusobar worden besteld. In deze setting bakken, braden en produceren de amusochefs de amuses live. Dit geeft de gasten nog meer de kans om persoonlijke voorkeuren te realiseren.

 

De amuses zijn ingedeeld in 3 prijscategorieën; zilver, goud en platina. Daardoor kan de klant zelf de prijs bepalen. Op de website kunnen de evenementengegevens en de keuze van de amuses worden ingevuld.

 

Amusoment bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt voor bedrijfsfeestjes, borrels of openingen, maar ook als onderdeel van een grotere avond, waarvoor de catering verzorgd kan worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!