CrowdLED-armbandjes kleuren E-SportsCrowdLED-armbandjes kleuren E-Sports
Back Back Nieuws

CrowdLED-armbandjes kleuren E-Sports

09 oktober 2018

CrowdLED heeft de online wereld van E-Sport offline extra kleur gegeven bij het ESL Cologne Kampioenschap CS:GO afgelopen september. Tijdens dit spel werden de CrowdLED LED polsbandjes gebruikt om een lichtshow te creëren op basis van ingame triggers en integratie met de lichtshow. Hierdoor werden de 14000 toeschouwers verbaasd en gemaakt tot een onvergetelijke 4D lichtshow.

E-sports evenement

CS:GO is een video game met meer dan 300.000 maandelijkse spelers en miljoenen streams online. Deze shooter laat spelers in teams tegen elkaar spelen en is erg populair in de game scene. ESL organiseerde een groots kampioenschap CS:GO in de Lanxess Arena dat drie dagen duurde met 14000 bezoekers en 350.000+ online streams.

Tijdens dit evenement zijn de LED armbandjes van CrowdLED in grote getalen gebruikt. Doordat de start-up de mogelijkheid biedt het product te customizen, konden zij de LED bandjes laten opkleuren door ingame acties. Bij onder andere wins, kills en bom plantingen lichtte het gehele publiek op door middel van de polsbandjes.

Sponsor activatie Vodafone

Bij dit evenement werden de op afstand bestuurbare CrowdLED bandjes mede mogelijk gemaakt door de sponsor Vodafone. Alle bandjes werden voorzien van het welbekende rode logo. De telecommunicatie gigant heeft door middel van deze lichtshow een bijzondere activatie, Vodafone lights up Cologne, neergezet. Zo hebben ze onder andere een give away gedaan door de bandjes uit te schakelen tot er nog 10 uitgelichte winnaars overbleven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!