Creative Valley & Orange Films bundelen krachtenCreative Valley & Orange Films bundelen krachten
Back Back Nieuws

Creative Valley & Orange Films bundelen krachten

01 april 2020

Creative Valley maakt van een nood een deugd en heeft vergaderzalen omgebouwd tot livestream studio’s. Vanwege Covid-19 is het niet mogelijk samen te komen voor een vergadering, workshop of evenement, maar dat is geen reden om niet meer ‘samen te zijn’, zo redeneerden ze. Door middel van een samenwerking met Orange Films is het mogelijk elke bijeenkomst te streamen naar elk medium en elk persoon.

The way we work today

Het faciliteren van ontmoetingen, interactie en het delen van kennis is de kracht die Creative Valley drijft. Ze verhuren kantoren, werkplekken en vergaderruimtes, maar vanwege het virus dat heel Nederland in zijn greep houdt, zijn ze op zoek gegaan naar andere oplossingen om mensen bij elkaar te brengen. ‘The way we work today’ is niet voor niets de slogan van het bedrijf. Een aanpassing naar de huidige manier van werken was dan ook noodzakelijk.

Orange Films

De community die zij samen hebben gebracht nabij Utrecht Centraal gaf gelijk terug. Toen fysieke bijeenkomsten geen doorgang konden krijgen kwam Orange Films, een ervaren bedrijf dat alles kan filmen maar zich toespitst op het filmen van bijeenkomsten, snel met deze creatieve oplossing. Zo kwamen beide partijen tot de conclusie dat waar de een geen fysieke bijeenkomsten kan organiseren en de ander ze niet filmen, ze de krachten beter konden bundelen. Door middel van livestreams konden ze de ‘problemen’ in een klap oplossen.

TU Delft

De TU Delft ging al voor, zij zagen mogelijkheden in de ruimtes die Creative Valley aanbiedt en lieten een van de colleges al opnemen en uitzenden door Orange Films via YouTube, zo konden de studenten het college toch op een professionele manier volgen en live feedback vragen.

Kennisdelen

Het is de kracht van Creative Valley om verschillende partijen bij elkaar te brengen, kennis met elkaar te delen en van elkaars krachten gebruik te maken. De locatie, bijzondere ruimtes en de gastvrijheid van Creative Valley komen nu samen met de knowhow over videoproducties en de onlinewereld van Orange Films. Natuurlijk hopen beide partijen weer snel volle vergaderruimtes te zien en op grote evenementen te filmen, maar het is mooi om ook nu bedrijven te kunnen ontvangen die juist in deze tijd hun doelgroep willen bereiken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!