Creativiteitssessies Boost Your ConceptCreativiteitssessies Boost Your Concept
Back Back Nieuws

Creatieve sessies Boost Your Concept

07 april 2017

Eventive | Eventmarketing, Sniper-X en Contentbureau bundelen hun krachten in Boost Your Concept. Gezamenlijk hebben zij de missie om meer creativiteit te verspreiden in het vakgebied marketingcommunicatie. Want met een creatieve mindset bereik je meer, maak je het verschil en raak je mensen.

Ambitieus

Mariëlle van der Zouwen, Managing Director van Eventive | Eventmarketing: ‘Ooit startte ik deze sessies omdat ik een plek miste waar vakgenoten met elkaar konden praten over goed onderbouwde, creatieve concepten. Nu is Boost Your Concept zo’n groot succes dat het tijd werd om uit te breiden. Samen met Sniper-X en Contentbureau ben ik ervan overtuigd dat wij ieders vraagstuk om kunnen vormen tot een tof en doeltreffend concept. Ik hoop dat we ooit mijn ambitie kunnen waarmaken en het wereldrecord brainstormen kunnen vestigen!’

Verschillende thema's

Boost Your Concept, met als missie #spreadthecreativity, is een netwerkinitiatief dat interactieve sessies organiseert om marcommers te inspireren en ontmoetingen tussen vakgenoten te bewerkstelligen. En zo cross-industry van elkaar te leren. De sessies vinden elke zes weken plaats op diverse locaties in de Randstad. Tijdens elke sessie worden deelnemers uitgedaagd door creatieve en interactieve denktechnieken en marketingcommunicatie-gerelateerde vraagstukken met een bepaald thema.

De eerstvolgende sessie is op 18 april 2017 in Bunnik en gaat over (online) content, de daaropvolgende bijeenkomst gaat in op trends en is op 31 mei 2017 in Rotterdam. Deelnemers gaan met nieuwe ideeën en contactgegevens van vakgenoten de deur uit. Zonder verplichtingen als contributie of deelnamekosten.

Afbeelding: Pixabay

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!