Cosmo Chic: nieuwe decoratielijn Wolterinck & Fraai ProjectenCosmo Chic: nieuwe decoratielijn Wolterinck & Fraai Projecten
Back Back Nieuws

Cosmo Chic: nieuwe decoratielijn Wolterinck & Fraai Projecten

15 juni 2018

Zoals ieder seizoen vertalen Wolterinck Event Decoration en Fraai Projecten de trends van het moment, én het gevoel dat het jaargetijde losmaakt, in nieuwe sfeerlijnen. Deze keer in de spotlights: Cosmo Chic; wereldse elegantie met een urban touch.

Als een wereldstad met een klein hartje

Een chic feest of gemoedelijk samenzijn smeekt om warmte. En welk kleurenpallet past hier nu het allerbest bij? Juist. Roze- en roodtinten – van lichtroze tot wijnrood – zijn helemaal van deze tijd en door de juiste manier van combineren, schiet de temperatuur in de ruimte meteen tien graden omhoog. Ook dankzij de ton-sur-ton kleurstelling van de materialen en de toevoeging van een dosis glans ontstaat er een rijk, gracieus geheel. De locatie heeft zowel klasse als gezelligheid. Als een wereldstad met een klein hartje.

Een strakke bank gaat prima samen met een stoel in barokstijl. Sterker nog: stijlen bij elkaar brengen is dé manier om originaliteit en een persoonlijke, unieke sfeer te realiseren. In deze nieuwe decoratielijn met stylingobjecten en meubilair, die we samen met Fraai Projecten hebben gerealiseerd, voegen we naar hartenlust samen. Comfortabele, lichte zitmeubelen krijgen veel zware, warme kussens.

De roodtinten ogen extra luxe door het gebruikte goud in de meubels en accessoires. En wat denkt u van de eyecatchers? De objecten met struisvogelveren zijn een mooie samensmelting van chic goud en zachte, natuurlijke materialen. In de bloemdecoratie ziet u fijne, frivole bloemen in mooie pasteltinten en ook in de planten en bladstructuren komt de zachtheid en aaibaarheid naar voren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!