Corsendonk Hotels opent 'Sky Venue' Corsendonk Hotels opent 'Sky Venue'
Back Back Nieuws

Corsendonk Hotels opent 'Sky Venue'

16 oktober 2023

Corsendonk Hotels kondigt met trots de opening aan van 'Sky Venue by Corsendonk Hotels', een nieuwe en unieke vergader- en evenementlocatie, gelegen in de iconische Turnovatoren in het bruisende Turnhout. Vanaf 17/10/2023 verwelkomt deze opmerkelijke faciliteit gasten voor een ongeëvenaarde vergader en evenementervaring.

On top of the world

'Sky Venue' bevindt zich op de 17e verdieping van de Turnovatoren en biedt een adembenemend panoramisch uitzicht over Turnhout en de omliggende omgeving, met een hoogte van wel 70 meter. Deze locatie is ontworpen om deelnemers letterlijk en figuurlijk 'on top of the world' te laten voelen. Met vijf moduleerbare vergaderzalen, elk met een knipoog naar het kaartendek, is 'Sky Venue' geschikt voor zowel grote als kleine groepen. De maximum capaciteit bedraagt 192 personen.

Wat 'Sky Venue' onderscheidt, is niet alleen de ruimte voor vergaderingen, maar ook de mogelijkheid om een breed scala aan evenementen te organiseren. Of het nu gaat om conferenties, seminars, productlanceringen of andere speciale gelegenheden, deze locatie biedt de perfecte setting voor elk type samenkomst. Dansfeesten met versterkte muziek zijn niet toegelaten.

Gastronomische samenwerking

Voor catering tijdens evenementen heeft 'Sky Venue' een samenwerking opgezet met Nicolas Signature Catering by Nicolas Nuyens en sterrenchef Alex Verhoeven van restaurant 'Hert'. Deze gastronomische samenwerking staat garant voor een culinaire ervaring van topklasse voor evenementdeelnemers. Tijdens de middagpauzes kunnen gasten genieten van heerlijke lunches, bereid en geserveerd door het hotel zelf.

Overnachtingsmogelijkheden

Voor degenen die hun bezoek willen verlengen, biedt Corsendonk Turnova comfortabele en luxe overnachtingsmogelijkheden. Gasten van het hotel hebben toegang tot de wellnessfaciliteiten op de derde verdieping, waaronder een waterparadijs, sauna en infraroodsauna, evenals een ontspanningsruimte. 's Ochtends kunnen ze genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met een ruime keuze aan verse producten en lokale specialiteiten.

Met 'Sky Venue by Corsendonk Hotels' wordt Turnhout verrijkt met een unieke en inspirerende locatie voor vergaderingen, evenementen en culinaire ervaringen. Deze toevoeging belooft een ongeëvenaarde zakelijke en gastronomische beleving te bieden in de regio.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!