CORP(u)S Horror JourneyCORP(u)S Horror Journey
Back Back Nieuws

CORP(u)S Horror Journey

03 januari 2024

Van 31 januari tot 4 februari 2024 wordt CORPUS ‘reis door de mens’ griezelig anders. Die week staat CORPUS in het teken van de CORP(u)S Horror Journey. Deze reis bestaat uit een combinatie van scare nights en een escape room, waarbij de bezoekers een angstaanjagende reis maken met een spelelement. CORPUS wil met de CORP(u)S Horror Journey een nieuw publiek aanspreken en daarmee nieuwe bezoekers aantrekken.

Reusachtige mensfiguur komt tot leven

Tijdens de verbouwing van CORPUS gaat het helemaal fout. Door een technische storing komt het reusachtige mensfiguur tot leven. Vanaf dat moment heeft CORP(u)S de bouwvakkers en werknemers die in het gebouw aanwezig zijn, in zijn macht. CORP(u)S wil ten koste van alles een echt mens zijn, maar mist lichaamsdelen en bedenkt een misdadig plan: de CORP(u)S Horror Journey! Niets of niemand ontziend en ontdaan van een eigen wil, zoeken de bouwvakkers en werknemers lichaamsdelen voor CORP(u)S. Ze jagen bezoekers op en proberen ledematen te stelen. Lukt het jou om je ‘reis’ en daarmee het verhaal tot een goed einde te brengen, het spel op te lossen en CORP(u)S te verslaan? De tickets voor CORP(u)S zijn nu verkrijgbaar.

Over CORPUS

CORPUS wil haar bezoekers aanzetten tot beweging, motiveren om verantwoord te eten en inspireren om gezond te leven. We laten de particuliere en zakelijke bezoekers de wonderen van het menselijk lichaam ontdekken. Tegelijkertijd zorgt een bezoek aan CORPUS dat men zich bewust wordt van het feit dat iedereen in de basis hetzelfde – en toch heel uniek is. Dit doen wij door middel van de 55-minuten durende ‘reis door de mens’ waarin jong en oud kennis maakt met het menselijk lichaam. Naast de ‘reis door de mens’ beschikt CORPUS ook over het CORPUS Congress Centre: een veelzijdige locatie met verrassend veel mogelijkheden, geschikt voor ieder zakelijk evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!