Back Back Nieuws

Conservatorium Hotel werft nieuwe collega's

30 juli 2011
Het Conservatorium Hotel, het nieuw te openen luxury lifestyle hotel, organiseert een recruitment evenement voor nieuwe medewerkers in het DeLaMar Theater op zaterdag 20 augustus. Met het thema ‘Beyond 15 Seconds' wil het hotel op deze dag tientallen nieuwe collega's selecteren van wie de persoonlijkheid aansluit bij de filosofie van het hotel.

 

Passie, ambitie, service

Het hotel heeft de invulling van het management team inmiddels afgerond en is op zoek naar collega's die de komende jaren het team met passie en ambitie willen aanvullen en de service een persoonlijk gezicht kunnen geven. Vanaf heden kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via www.werkenbijconservatoriumhotel.nl.

 

Beyond 15 seconds

Het thema 'Beyond 15 seconds' licht Madelon Boom als volgt toe: ‘Wij hebben een duidelijk profiel gemaakt van onze toekomstige collega's. We verwachten van onze collega's, ongeacht het niveau, een passie en de wil om de gasten centraal te stellen. Tevens moet elke collega enthousiasme en gastvrijheid over kunnen brengen tijdens het contact met de gasten. Wij kunnen dit niet altijd gedurende de eerste indruk van 15 seconden beoordelen, vandaar dat wij zaterdag 20 augustus verder kunnen kijken naar ieders individuele persoonlijkheid’.

 

Creativiteit en passie

Het Hotel heeft gekozen voor het DeLaMar Theater om de kandidaten een inspirerend en creatief podium te bieden. ‘We verwachten van onze collega's karakter, creativiteit en passie dus een brug met het gastvrije DeLaMar Theater was zo gelegd’, aldus Madelon. Tijdens de selectie dag krijgen de kandidaten de kans zich voor te stellen tijdens de groeps- en één-op-één gesprekken. De focus ligt deze dag vooral op de invulling van het operationeel team (front officie, bediening, keuken en financiën).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!