Back Back Nieuws

Congresquiz succces tijdens Sleepless in Oisterwijk

31 mei 2010
“Sleepless in Oisterwijk” is een jaarlijks symposium voor professionals die werken met patiënten met ademhalingsstoornis (slaapapneu). Op 20 mei werden ruim 100 gasten van de firma Vivisol ontvangen in de Droomvlucht van de Efteling waarna zij diverse workshops volgden. Eén daarvan was de ludieke en interactieve “Vivisol Droomquiz” van Otto Wijnen.

“I have a dream”, de beroemde speech van Martin Luther King, een slapeloze Mr. Bean en
“Ik leef mijn droom” van Gerard Joling in één presentatie: in deze op maat gemaakte congresquiz werden de uitersten niet geschuwd! Opdrachtgever Vivisol was duidelijk in haar opdracht: “verzorg een 45 minuten durende verrassingsworkshop met veel interactie en een hoog energieniveau”.

De beproefde structuur zorgde ook hier weer voor tevreden gezichten bij zowel deelnemers als de opdrachtgever: in de eerste ronde muziekvragen, in ronde twee inhoudelijke feiten en in de derde ronde videovragen. Als slot werkten alle deelnemers samen bij het sluitend maken van één lange luchtpijp: met een bladblazer werd geprobeerd aan de andere zijde een bal omhoog te blazen.

“Naast alle boeiende en leerzame presentaties van de verschillende sprekers, was deze

workshop een ludieke manier om kennis over te dragen: met humor, muziek en beeldfragmenten werden onze gasten uitgedaagd de strijd met elkaar aan te gaan: prachtig om te zien hoe zelfs de minder extraverte deelnemers gaandeweg steeds fanatieker werden en actief deelnamen” aldus Petra Beunis, accountmanager bij Vivisol.

Waterschappen, gezondheidszorg, verzekeringsmaatschappijen, het onderwijs: de nieuwe CongresQuiz is overal inzetbaar en op zijn plaats bij groepen tot 100 personen. Meer info op www.congresquiz.nl 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!