Back Back Nieuws

Congresorganisatoren ontdekken Leiden

26 juni 2011
Twintig congresorganisatoren hebben zich deze week mee laten nemen op ontdekkingsreis door Leiden. Leiden Marketing organiseerde, samen met een aantal Leidse partners, deze inspiratiedag voor organisatoren van congressen en zakelijke evenementen.

 

Kennismaken met de mogelijkheden

Het doel van deze dag was om de organisatoren in de congres- en evenementenbranche kennis te laten maken met de vele mogelijkheden die Leiden biedt voor zakelijke evenementen. De dag begon met table top presentaties in de Hooglandse Kerk. Diverse organisaties presenteerden zich aan de deelnemers. Andere locaties die werden aangedaan, zijn de Hortus botanicus Leiden, CORPUS ‘reis door de mens’ en Van der Valk Hotel Leiden.

 

Leiden vanaf het water

De deelnemers hebben kunnen ervaren hoe bijzonder Leiden vanaf het water is door twee korte rondvaarten verzorgd door Rederij De Drie Geuzen. Onder leiding van Marcus Rooijakkers van De Partij heeft de groep een steptocht gemaakt door de stad. De dag werd in stijl afgesloten met een champagneclinic in de hotelbar van Van der Valk Hotel Leiden.

 

Reacties van deelnemers

De deelnemers waren zeer enthousiast en zijn nu volledig op de hoogte van de mogelijkheden van Leiden. ‘Het was een fantastische dag, geweldige boottocht, educatieve bezichtigingen en een goed programma. Hartelijk dank voor de uitmuntende organisatie!’, aldus E. van Maanen, Conference Officer Ministerie van Economische Zaken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!