Back Back Nieuws

Congresorganisatoren maken kennis met Zwolle tijdens Regio Zwolle Tour

30 januari 2014
Congresbureau Regio Zwolle heeft op 23 en 24 januari congresorganisatoren en boekers van zakelijke evenementen uit het hele land uitgenodigd voor de Regio Zwolle Tour. In deze site-visit maakten de deelnemers kennis met de zakelijke mogelijkheden in de regio Zwolle.

Programma
Op de donderdagavond werd de tour afgetrapt met een bezoek aan het IJsbeeldenfestival en een winter buffet. Vanaf hier liep de groep naar Librije’s Hotel met een tussenstop bij boekhandel Waanders. Na een hapje en drankje gingen de deelnemers per bus terug naar hotel Lumen waar zij een overnachting aangeboden kregen.

Tweede dag
Op de tweede dag werden de grotere congreslocaties uit de regio bezocht. Na een stevig ontbijt bij de Nieuwe Buitensociëteit is de groep begonnen aan de eerste rondleiding. De voorzitter van het Congresbureau Regio Zwolle, Jean-Jacques Jouret, sprak de groep overtuigend toe en wenste hen een leuke dag met veel indrukken. Op het station in Dalfsen wachtte hen, na een korte treinrit, een bijzonder vervoersmiddel op. De lelijke eendjes van Hiawatha Actief zorgden voor een rit naar de volgende congreslocatie. Bij Mooirivier Hotel & Congres werden de gasten voorzien van een culinair hoogstaande lunch en natuurlijk een rondleiding. De eendjes brachten hen vervolgens langs de Big Five van Zwolle, Theater de Spiegel en als laatste bij het IJsseldelta Center. Als afsluiting was er een welverdiende borrel en werd de Regio Zwolle Tour afgesloten met een kort woordje van Burgemeester Henk-Jan Meijer, waarin hij aangaf dat hij hoopte de gasten nog eens in Zwolle te verwelkomen en dat zij allen een ambassadeur van de stad zullen zijn.

Reacties
De reacties van de deelnemers op deze tour waren erg lovend: ‘wat een zeer goed georganiseerde dagen’, ‘wat een leuke en verrassende stad’ en ‘wat een enorme gastvrijheid hebben we hier ervaren!’.

Met deze tour die mogelijk werd gemaakt dankzij de sponsoring en inzet van alle deelnemende congreslocaties, hotels en toeleveranciers, beoogt Congresbureau Regio Zwolle de zakelijke ‘boeker’ te interesseren om haar bijeenkomsten en congressen in Zwolle en regio te laten plaatsvinden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!