Back Back Nieuws

Congresbureau Regio Zwolle organiseert tweedaagse site visit

04 december 2014
Congresbureau Regio Zwolle organiseert op donderdag 22 en vrijdag 23 januari 2015 de Regio Zwolle Wintertour. Na twee succesvolle site visits afgelopen jaar en de ‘Arjen & Joris op reis in Zwolle tour’ wordt in samenwerking met diverse partners weer gezorgd voor een uitgebreid programma inclusief overnachting en diner.

Zakelijk Zwolle
Congresorganisatoren en eventmanagers kunnen zich kosteloos aanmelden voor deze tour. Tijdens de tweedaagse site visit maakt de groep kennis met de prachtige stad en de vele zakelijke mogelijkheden in de regio Zwolle. De deelnemers overnachten in één van de mooiere hotels en brengen een bezoek aan onder andere de IJsselhallen, Mooirivier Congres & Hotel en het IJsseldelta Center. De tour is een ideale mogelijkheid om zakelijk Zwolle te ontdekken.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag kennismaken met de zakelijke mogelijkheden van de regio Zwolle? Geef je dan op voor de Regio Zwolle Wintertour door een e-mail te sturen naar info@congresregiozwolle.nl of kijk voor meer informatie op congresregiozwolle.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!