Back Back Nieuws

CommGres congresbureau trakteert

06 juni 2014
De groeiende vraag bij opdrachtgevers en prospects naar conceptmatig meedenken en sparren over congressen, heeft CommGres vertaald in haar vernieuwde website.

‘We zijn al jaren gespitst op de inhoudelijk kant van congressen. In het verleden werden we gebeld voor de logistieke zaken en zorgde onze vragen over het congresprogramma en aandragen van suggesties voor een kanteling van onze rol. Meer en meer zijn wij nu de conceptmatige sparringpartner. Die helpt om kernvragen als doel, doelgroep te beantwoorden en helpt bij de programma opzet. Dit is nu terug te lezen in onze nieuwe website’, legt Marga Groot Zwaaftink van CommGres uit.

‘Om te komen tot deze nieuwe uitstraling, zijn wij terug gegaan naar onze kernvragen en dit leverde de nodige discussies én inspiratie op. Wij zijn erg trots op de website vol inspiratie! Dit momentum vieren we door te trakteren! Op een gratis inspiratie scan. Wij zetten al onze kennis, ervaring in om  de projectmanager die aan het stoeien is met de opzet van het congresprogramma, te helpen. We geven concrete (sprekers)tips, stellen vragen en dragen ideeën aan. Lees hier meer

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!