Comedyclub ComedyCity vestigt zich in Den HaagComedyclub ComedyCity vestigt zich in Den Haag
Back Back Nieuws

Comedyclub ComedyCity vestigt zich in Den Haag

11 juni 2019

Het genre comedy beleeft een boost. Naast de vele internetfilmpjes en Netflix specials van stand-up comedians, maakt live stand up comedy ook zijn opkomst in Den Haag door zijn eerste comedyclub met wekelijkse programmeringen van grote comedians. Op 6 september a.s. opent ComedyCity zijn comedyclub in het magazijn van horeca en uitgaansgelegenheid Bleyenberg, het oude kwantum gebouw op de grote markt.

ComedyClub ComedyCity en Bleyenberg hebben de handen ineen geslagen voor een volledig avondje uit. Naast heerlijk lunchen, dineren, swingen en loungen kan er nu ook heel hard lachen worden in Bleyenberg.

'Nederland is van oorsprong een cabaretland en houdt van theater met een mooi verhaal en een liedje, maar de nieuwe generatie is toch meer gecharmeerd met de snelle humor met hoge grapdichtheid,' zegt Mino van Nassau, initiatiefnemer van ComedyCity en tevens finalist van the funniest person in the world competition georganiseerd door de LaughFactory uit Amerika (de grootste comedywedstijd ter wereld). 'Daarom zal ComedyCity een mix van snelle humor, hilarische verhalen en stand-up van de bovenste plank serveren door de beste nationale en internationale stand up comedians.'

Met lachgarantie

ComedyCity zal een lachgarantie aanhouden. Niet genoeg gelachen? Geld terug! Met dit statement wil Mino van Nassau alleen maar het beste in zijn club zien en horen. Het publiek moet voorzien zijn van louter gelach en gedurfde humor.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!