Back Back Nieuws

Club Panama in teken van bruidsfotografie tijdens eerste editie Masters Event

02 april 2015
Internationaal event met topsprekers en aansluitend feest voor de trouwbranche

De eerste editie van het Masters Event vindt op dinsdag 28 april plaats in Club Panama in Amsterdam. Het woord zegt het al: dit evenement draait om de 'masters' in de journalistieke bruidsfotografie. Een must voor iedereen die zich bezighoudt met deze dynamische vorm van fotografie. En 's avonds kan de volledige trouwbranche mee feesten en netwerken tijdens de prijsuitreiking van de Masters of Dutch Wedding Photography.

Vier 'masters' geven inzicht tijdens seminars
Overdag worden seminars gegeven door vier internationale topfotografen die zich gespecialiseerd hebben in bruidsfotografie, een vak dat steeds meer aanzien geniet, zowel in Nederland als ver daar buiten. Tyler Wirken, David Murray, Franck Boutonnet en Marius Barbulescu zullen het podium betreden om te vertellen over hun aanpak, hun visie en over de totstandkoming van hun beste foto's. Daarbij geven zij uiteraard tips & tricks die direct toepasbaar zijn.

Zowel voor de starter als voor de doorgewinterde bruidsfotograaf
Tijdens de anderhalf uur durende sessies wordt op een interactieve manier inzichten en technieken gedeeld met het publiek. De seminars zijn zowel waardevol voor startende fotografen als zij die zich al gespecialiseerd hebben in de bruidsfotografie. Naast het inhoudelijke programma is er op deze dinsdagmiddag ook voldoende gelegenheid tot netwerken en het delen van informatie en kennis.

Aansluitend feest voor de trouwbranche in Club Panama
Na deze inspirerende middag transformeert Club Panama 's avonds in het decor van een heus feest, georganiseerd door de initiatiefnemers van de Masters of Dutch Wedding Photography waar het evenement uit is voortgekomen. Christiaan de Groot, initiatiefnemer: 'Het Masters Event is ontstaan uit de bruidsfotowedstrijd Masters of Dutch Wedding Photography: Elk kwartaal worden nieuwe inzendingen van bruidsfotografen beoordeeld door internationale prijswinnende bruidsfotografen. De doelstelling van deze wedstrijd is de bruidsfotografie in Nederland naar een hoger niveau te brengen en de Nederlandse bruidsparen te laten zien dat bruidsfotografie niet zoetsappig hoeft te zijn.'

Uitreiking Masters of Dutch Event Photography
Het organiseren van het Masters Event was voor de organisatie een logisch vervolg op deze succesvolle fotowedstrijd, welke elk kwartaal plaatsvindt: 'Op deze manier wordt zo veel mogelijk kennis overgedragen aan Nederlandse fotografen.' De winnaars van de Masters of Dutch Wedding Photography, die de meeste awards hebben gewonnen het afgelopen jaar, worden tijdens het avondfeest in Club Panama bekend gemaakt. Het belooft een geweldig event te worden, waar de hele trouwbranche van harte welkom is om elkaar te ontmoeten en te genieten van de mooiste, meest kunstzinnige of spraakmakende 'platen'.

Tickets bestellen
Er zijn 200 all-inclusive kaarten beschikbaar die toegang bieden tot 4 seminars van 1,5 uur en het spetterende avondfeest. De kosten voor dit kennisevent, in combinatie met het feest, zijn € 249,- inclusief lunch en drankjes. 
Kaarten voor het avondfeest, waar de winnaars van de Masters of Dutch Wedding Photography bekendgemaakt worden, zijn ook los verkrijgbaar voor € 35,-, inclusief alle drankjes.

Fotocredits: Marius Barbulescu

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!