Back Back Nieuws

Club Med Business voor incentivereizen

01 april 2008
Club Med Business werkt er hard aan deze zomer verder te groeien. De brochures van Club Med Business zijn nu ook in het Nederlands beschikbaar en medio april gaat de Nederlandstalige zakelijke website live. Wereldwijd ontdekken steeds meer bedrijven, organisaties en incentivebureaus Club Med Business als een geschikte partner.

Nico Bleichrodt, directeur ClubMed Nederland: “Er zijn nu 80 Clubdorpen wereldwijd en op dit moment bouwen we nieuwe droomlocaties in Oman, Vietnam, Egypte en Zuid-Afrika."

”Voor zakelijke groepen is er speciaal getraind Clubpersoneel. We ontvangen wereldwijd steeds meer bedrijven voor een incentive, personeelsreis of congres. De groepsgrootte varieert van zeer klein tot zeer groot. Het komt regelmatig voor dat een heel Clubdorp wordt afgehuurd en dan praat je over maximaal 1500 bedden. Incentivebureaus en bedrijven zijn enthousiast over onze all-inclusive formule ook omdat zelfs de drankjes bij ons zijn inbegrepen. Dit is vaak een enorme extra kostenpost, maar bij Club Med weet de zakelijke klant precies wat het benodigde budget is en komt niemand achteraf voor verrassingen te staan. Klanten waarderen ook erg dat wij zeer snel offertes kunnen uitbrengen, omdat wij alles in één hand houden."

Bleichrodt: "Het feit dat wij een zeer complete all-inclusive formule aanbieden in onze Club dorpen betekent niet dat er geen ruimte is voor creativiteit. Bijvoorbeeld in Marrakech is het een onvergetelijk ervaring om met een groep twee nachten in het Clubdorp in Marrakech te verblijven en bijvoorbeeld één nacht in een Berberkamp in de woestijn. Ons professionele zakelijke team in Amsterdam beschikt over ervaring en kennis om elke wens van onze zakelijke klanten op bijzondere wijze waar te maken."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!