Back Back Nieuws

Citygame The Target nu ook in Leiden

16 april 2008

Kwik Events beleefde gisteren de primeur in Leiden met de zinderende citygame: “The Target”, een achtervolgingsspel waarin 3 politieteams jacht maken op een ontsnapte gangster. Hun wapens: een GSM en een GPS.

“The target is een spannend achtervolgingsspel dat uniek is in de wereld. Je speelt als het ware een videogame met de stad als decor. In The target is een gevaarlijke gangster net ontsnapt uit de gevangenis. Hij terroriseert nu de stad, want een opdrachtgever geeft hem geld voor elke misdaad die hij pleegt. Drie agenten worden er op uitgestuurd om de man te vatten voor hij € 1.000.000 heeft verdiend en de stad verlaat.”

The Target is een City Game waarbij drie teams, gewapend met smartphones en gps-apparaten de achtervolging inzetten op een bende criminelen die op verschillende plaatsen in de stad inbreekt.

The Target kon al in diverse grote steden in Nederland gespeeld worden, maar sinds nu dus ook in Leiden. Het is een spannende, interactieve achtervolging, waarbij allerlei mooie en onbekende plekjes van Leiden aan bod komen. Een kans om de stad dus eens op een nieuwe manier te ontdekken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!