Back Back Nieuws

CityBob; de nieuwe Bobservice

19 juli 2007
CityBob is sinds enkele maanden actief in de regio Utrecht. De Bobservice, waarbij privé-chauffeurs per brommer naar de klant rijden, de brommer vervolgens opvouwt en achterin de auto legt, is een doorstart van de vestiging van ScooterBob in Utrecht.

Door onenigheid tussen franchisenemers, investeerders en de holding is de stekker uit ScooterBob getrokken en heeft Joost Wymenga het initiatief genomen om zijn vestiging in Utrecht opnieuw op te zetten als CityBob.

Het concept slaat aan en het aantal klanten stijgt, waarbij tegenwoordig meer zakelijke gebruikers tot de klantenkring behoren. Er zijn inmiddels al geïnteresseerden voor het concept vanuit verschillende regio’s in de randstad en er wordt druk gezocht naar een geschikte partner om het concept in Amsterdam te exploiteren.

De Bobservice wordt inmiddels ook regelmatig ingezet bij evenementen, bruiloften en andere partijen. Vaak worden de gasten van tevoren gewezen op de mogelijkheden en reserveren zij een chauffeur om veilig thuis te komen.

CityBob is onderdeel van Net Mobility, waardoor het nu meer mogelijk is om onder andere privé-chauffeurs, valet-parkers, parkeerbegeleiders en VIP-shuttles in te zetten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!