City Escape Maastricht lanceert nieuw CityGame ConceptCity Escape Maastricht lanceert nieuw CityGame Concept
Back Back Nieuws

City Escape Maastricht lanceert nieuw CityGame Concept

12 november 2019

CityGoose lanceert een nieuwe telg van de CityGoose stadsspellen serie: City Escape. Met City Escape Maastricht heeft CityGoose stadsspellen heeft nu 3 verschillende spelconcepten op de markt in 12 steden in Nederland en België: Dossier Flikken, City Code en nu dus City Escape. Zeer geschikt voor teamuitjes!

De Nachtwacht van het Zuiden

De Noodkist van Maastricht, het reliekschrijn van Sint-Servaas, behoort tot de belangrijkste voorwerpen van middeleeuwse edelsmeedkunst in de Lage Landen en wordt wel De Nachtwacht van het Zuiden’ genoemd. Tijdens de laatste omgang zijn negen kostbare diamanten van de noodkist gestolen! Daarmee heeft de kist zijn magische werking verloren. Nu een belangrijke bescherming niet meer werkt is de stad mogelijk in gevaar!

City Escape Maastricht

City Escape Maastricht is het 1e spel in de serie City Escape spellen: een spannend spel waarbij de toekomst van Maastricht op het spel staat. City Escape is een stadsspel voor knappe koppen en koele kikkers. Als de tijd eenmaal begint te lopen, kun je alleen nog op elkaar vertrouwen om samen op tijd de stad te redden.

City Escape Box en City Escape app

Het spel bestaat uit een City Escape Box gevuld met challenges en props. In combinatie met de speciale City Escape Game App kom je op 9 bijzondere plekken in de stad waar je creativiteit en inventiviteit nodig hebt om de diamanten terug te vinden.

Voor wie is City Escape Maastricht geschikt?

Het spel is zeer geschikt voor escaperoom-fanaten die ook van de buitenlucht houden, die weigeren hun mobiel in een kluis te leggen, graag met z’n allen aan 1 challenge tegelijk werken, achteraf nog een keer rustig de opdrachten willen doornemen en die zelf willen bepalen wanneer je een hint koopt. Je speelt het wanneer je zelf wilt, zonder te reserveren en zonder begeleiding.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!