Back Back Nieuws

Cirque du Soleil komt met nieuwe show naar onze hoofdstad

03 februari 2014
Cirque du Soleil komt met een nieuwe show naar Amsterdam. Vanaf 13 maart presenteert zij KOOZA™. Al bijna 20 jaar is Arjan van Dijk culinair partner van Cirque du Soleil en ook voor deze nieuw show hebben zij gekozen voor de culinaire invulling van Arjan van Dijk.

KOOZA
KOOZA vertelt het verhaal van de Onschuldige, een eenzame, droevige man die op zoek is naar zijn plek in de wereld. Met KOOZA keert Cirque du Soleil terug naar zijn roots: in de show spelen twee soorten traditionele circusartiesten de hoofdrol - acrobaten en clowns. De show legt de nadruk op fysieke inspanningen van menselijke prestaties in al hun pracht en breekbaarheid. Deze worden gepresenteerd in een kleurrijk geheel met de nadruk op onvervalste slapstickhumor.

Tijdens zijn reis ontmoet de Onschuldige een reeks komische personages, zoals de Koning, de Bedrieger, de Zakkenroller en de Vervelende Toerist met zijn Valse Hond. In KOOZA worden kracht en kwetsbaarheid, lol en glimlachen, beroering en harmonie gebruikt om de thema's van angst, identiteit, erkenning en macht te verkennen. De voorstelling vindt plaats in een spannende en exotische wereld vol verrassingen, opwinding, ontspanning, dapperheid en totale verwarring.

VIP ROUGE-arrangementen
Bij deze nieuwe voorstelling biedt  Arjan van Dijk VIP ROUGE-arrangementen inclusief eersterangs tickets, gerechten en wijnen. De verschillende VIP ROUGE-arrangementen zijn VIP ROUGE ervaring, VIP ROUGE Salon en VIP ROUGE Suite en zijn geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als voor een samenzijn met vrienden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!