Ciro Artwalk: de kracht van kunst in het groenCiro Artwalk: de kracht van kunst in het groen
Back Back Nieuws

Ciro Artwalk: de kracht van kunst in het groen

07 juni 2018

De 11e editie van de Ciro Artwalk, een unieke kunstwandeling in het groen is weer gestart. Bezoekers kunnen dagelijks tot en met 3 september een kunstroute wandelen op het terrein van Ciro. De komende drie maanden zijn kunstwerken van prominente Nederlandse en Belgische beeldhouwers te bewonderen.

Creativiteit als uitgangspunt

De Ciro Artwalk past in de gedachte dat creativiteit het uitgangspunt moet zijn om de beste zorg te leveren. 'Kunst schept een open venster om je eigen grenzen af te tasten', aldus prof. Emiel Wouters, Raad van Bestuur Ciro.'De stilte in de groene omgeving draagt bij aan een helende zoektocht. Kunst laat je anders kijken, met aandacht voor detail.'

 

Gratis toegankelijk voor iedereen

 Ciro wil niet alleen haar patiënten, maar iedereen met interesse voor kunst en natuur laten genieten van de opgestelde kunstwerken. De Ciro Artwalk is van 3 juni tot 3 september 2018 dagelijks gratis toegankelijk van 9.00 uur tot 17.00 uur.De wandelroute gaat over verharde paden en is daarom geschikt voor mensen met een beperking. De start is bij de hoofdingang van Ciro, waar ook een wandelbrochure verkrijgbaar is.Kijk voor meer informatie op: www.ciro-horn.nl/artwalk. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!