Back Back Nieuws

Chris Zegers deelt ervaringen tijdens bijeenkomst Switzerland Convention & Incentive Bureau

11 november 2011
Het Switzerland Convention & Incentives Bureau organiseerde afgelopen week een informatieve bijeenkomst over Zwitserland als zakelijke (incentive) bestemming in het Bethanienklooster te Amsterdam.

Ontelbare mogelijkheden
Het aanwezige publiek kreeg een scala aan mogelijkheden voor meetings, conferenties, incentives en evenementen in Zwitserland gepresenteerd; Zoals sportieve winteractiviteiten in Arosa: ‘de Arosa Business Olympics’, de ontelbare mogelijkheden in de internationale stad Genève met haar 26 conferentiehotels of het vergaderen in een lodge voor 90 personen op 3.883 meter hoogte.

Internationale partners
De bijeenkomst werd gepresenteerd door Chris Zegers. Veel (internationale) partners van het Switzerland Convention & Incentive Bureau waren aanwezig om de bezoekers te woord te staan en uitleg te geven over de mogelijkheden, waaronder Swiss International Airlines, Geneve Turism & Conventions en Arosa Tourismus. 



Compleet plaatje
'De wijze waarop Chris Zegers ontzettend boeiend zijn ervaringen wist over te brengen in combinatie met de locatie en het lekkere eten, maakte het plaatje helemaal compleet,' aldus Lisette van Dolderen, Key Account Manager bij het Switzerland Convention & Incentive Bureau. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!