Chasing the HiHat tekent bij Eventix Chasing the HiHat tekent bij Eventix
Back Back Nieuws

Chasing the HiHat tekent bij Eventix

02 januari 2020

Het Amsterdamse evenementenbureau Chasing The Hihat gaat samenwerken met ticketer Eventix. Met de overeenkomst vervangt Eventix YourTicketProvider als ticketing partner. De samenwerking gaat per 1 januari 2020 in.

Chasing The Hihat Chasing

The Hihat is een ‘one-stop-shop’ als het gaat om evenementen en festivals en is de drijvende kracht achter succesvolle concepten als Oranjebloesem, Komm Schon Alter en Next Monday’s Hangover. Chasing The Hihat is geen ‘klassiek’ evenementenbureau, maar een centrale plek waar kunst, technologie en evenementen samen komen. Chasing The Hihat wilt door middel van deze formule de wereld mooier maken.

De regie over ticketing

De belangrijkste reden om voor Eventix te kiezen zijn de mogelijkheden om ticketing geheel naar eigen wens en voorkeur te gebruiken. De op maat gemaakte toepassingen, zoals een eigen ticketshop in de huisstijlen van de concepten van Chasing The Hihat, hebben de one-stop-shop doen besluiten voor Eventix te kiezen. Voor Eventix kan het jaar 2020 niet beter beginnen. Waar in een eerder stadium al samenwerkingen met SAIL, Gebr. de Nobel en Paradigm zijn beklonken, is Chasing The Hihat de volgende partner van naam die de samenwerking met ticketer Eventix aan gaat

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!