Charity event in Atrium Amsterdam haalt €40.000 op voor Niños de GuatemalaCharity event in Atrium Amsterdam haalt €40.000 op voor Niños de Guatemala
Back Back Nieuws

Charity event in Atrium Amsterdam haalt €40.000 op voor Niños de Guatemala

21 december 2016

Zaterdag werd het 10 jarig bestaan van Niños de Guatemala gevierd in Atrium Amsterdam. Restaurant a Deauville heeft samen met Atrium Meeting Centre een prachtige avond verzorgd waar 120 personen hebben genoten van een avond vol culinair genot en entertainment. 

Bekende sprekers

Eberhard van der Laan heeft de avond geopend door plaats te nemen aan de tafel van 'Niños draait door' waar hij vertelde over zijn voorliefde voor Amsterdam en inzet bij goede doelen. Ook was Kees van Amstel aanwezig, bekend van onder andere 'Dit was het nieuws' en Toomler, om de gasten te vermaken met een half uur Stand up Comedy.

 4 gangen diner

Er werd een heerlijk 4 gangen diner geserveerd in restaurant a Deauville waar alles uit de kast was gehaald om te laten zien dat ook zij Niños een warm hart toedragen. De begeleidende wijnen die verzorgd waren door 'Heren van de Wijn' bleven hierbij niet achter. De avond werd muzikaal begeleid door Nout Arntz van de Wijn en Vinyl Mobiel, singer/songwriter Marcellus Johnson en Dj Vins.  

Ontbijt en lunch voor kinderen uit Guatemala

Door een plaats aan de dinertafel te kopen, te bieden op de mooie veiling items, een loterij met mooie prijzen en een aantal donaties is het bedrag van € 40.000 opgehaald. Dit wordt gebruikt om een jaar lang ontbijt en lunch te verzorgen voor 500 kinderen in Guatemala die door stichting Niños de Guatemala de mogelijkheid hebben om naar school te gaan. Deze mooie opbrengst is de kroon op deze avond is geweest.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!