Back Back Nieuws

Central Studios Utrecht, KEK Events en Maison van den Boer pakken de crisis aan

21 februari 2013
Central Studios en Maison van den Boer zijn een samenwerking aangegaan met de nieuw door KEK Events ontwikkelde concepten voor zakelijke evenementen en bedrijfsfeesten. Vanaf februari introduceert Central Studios de Beat the Crisis Party!; één van de 7 nieuwe themafeesten voor bedrijven welke geboekt kunnen worden in Central Studios. ‘Leer van de crisis van de jaren dertig, vier feest en versla de crisis van nu.’

 

Motiverende feestavond
Drankjes op de bon, soep in blik, een directeur 'aan de bedelstaf', smoezelige bediening, een gaarkeuken, jaren 30 sfeer en decors, blues-muziek… het houdt allemaal niet over, maar dan komt de omslag. Bedieningsmedewerkers verschijnen spontaan in een frisse en stijlvolle outfit en presenteren tal van culinaire topcreaties. Het feest ondergaat een ware metamorfose en gaat over in een eigentijds kek feest waarbij gasten alle energie opdoen om de huidige crisis te verslaan!’ aldus Jack de Zeeuw, eigenaar van KEK Events.

Deze avond is dé gelegenheid voor opdrachtgevers om strategische plannen op originele wijze te presenteren en medewerkers te motiveren in een kick-off. Beat the Crisis, enjoy the future.

Kijk hier voor meer informatie en promo-trailer: beatthecrisisparty.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!