Back Back Nieuws

Centipede verkocht, Boer en Mulder naar Oostenrijk

18 september 2007
Esther Boer en Gert Mulder van Centipede Sports & Entertainment in Nijmegen verkopen hun sportieve organisatiebureau (met acht vaste medewerkers) per 1 oktober 2007 aan Monique Cuijpers.

Boer en Mulder hebben deze stap gemaakt omdat ze met hun gezin een nieuw avontuur in Oostenrijk willen starten, waar ze een appartementenpension beginnen. Het ondernemersgezin uit Nijmegen speelt al jaren met de gedachten te emigreren, Gert is oorspronkelijk zijn bedrijf gestart naar aanleiding van zijn outdoor-activiteiten in de Franse Alpen, en een half jaar geleden zijn ze serieus bezig de verkoop- en verhuisplannen te concretiseren.

Na 13 jaar Centipede zegt Esther Boer toe te zijn aan een andere manier van leven: "Ook met andere normen en waarden in een andere cultuur en natuur. In het dorpje Fürth bij Zell-am-See, met uitzicht op eeuwige sneeuw van de bergtoppen van Kaprun. Heerlijk. De vrijheid, de prachtige ongerepte natuur, maar ook het leefklimaat voor onze kinderen heeft allemaal meegespeeld in onze beslissing." Boer laat duidelijk weten dat leefklimaat in Nederland de laatste jaren als steeds onsympathieker te hebben ervaren.

Boer: "Er is een website van het appartementenpension, dat nu wordt aangepast en dat over twee weken de lucht in gaat." Er hoeft weinig aan het pension te worden vertimmerd, "dus zo'n groot avontuur als je wel eens op tv-programma's ziet is het in dat opzicht niet, we kunnen er meteen starten, op onze eigen wijze."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!