Center Parcs sluit wielerseizoen af met Eifel Cycling ClassicCenter Parcs sluit wielerseizoen af met Eifel Cycling Classic
Back Back Nieuws

Center Parcs sluit wielerseizoen af met Eifel Cycling Classic

14 september 2018

Na het succes van voorgaande jaren organiseert Center Parcs in het weekend van 21 tot 24 september 2018 de 8e editie van de Eifel Cycling Classic op Center Parcs Park Eifel.
De Eifel Cycling Classic vormt voor vele (fiets)vrienden, gezinnen en collega's al jaren de afsluiter van het wielerseizoen en combineert een weekendje weg met een uitdagend wielerprogramma.

Samen met Delta Cycling Rotterdam

De Eifel Cycling Classic werkt dit jaar samen met Delta Cycling Rotterdam om de deelnemers een onvergetelijke ervaring te bieden. Delta Cycling Rotterdam gelooft dat samen bewegen tot bestendige groei leidt. Zij helpen burgers en bedrijven om in beweging te blijven en samen te groeien. Daarnaast hebben zij ook nog een professionele wielerploeg. Met twaalf U27-renners en een ervaren, maar jeugdige staf focussen zij zich op het ontwikkelen van jong wielertalent.

Delta Cycling Rotterdam ondersteunt Center Parcs gedurende het evenement en bedenkt onder andere de routes, zijn verantwoordelijk voor het uitpijlen en verzorgen van de kick-off. Tijdens het fietsweekend worden verschillende routes van 50, 100 en 150 kilometer uitgezet in de omgeving van de Eifel.

Pittig en prachtig

De wielertocht wordt op zaterdag 22 september gereden in een voor vele nog onbekende streek met prachtige natuur, pittige klimmetjes en fijne afdalingen. De Eifel is het oostelijk deel van het middelhoog plateau Eifel-Ardenne. Het ligt ten noorden van de Moezel en ten westen van de Rijn.

Deelnemers aan de Eifel Cycling Classic kunnen onder andere het volgende verwachten:
• Op zaterdag een sportontbijt voor de tour en na afloop pasta en broodjes
• Tijdregistratie en ravitailleringsposten onderweg
• Fotografen die de tour zullen vastleggen
• Een geweldige tour in een prachtige omgeving

Tijdens dit sportieve weekend kan ook gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten die Center Parcs Park Eifel te bieden heeft. Ook voor de supporters is er genoeg te beleven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!