Back Back Nieuws

Cat. Models in Cannes met Cas

06 december 2007
In opdracht van Music Events Exclusive verzorgden acht modellen van Cat.Models onlangs de bediening tijdens een exquise diner in Zuid Frankrijk. Cas Spijkers bereidde het diner. Exquise vanwege de setting van de avond; op de heuveltoppen van de bergen in Cannes. Met de mediteranee als passend decor.

In opdracht van een Brabantse vastgoedondernemer mocht Music Events Exclusive, olv. van Frits Kuijper, een tweedaags evenement verzorgen in de heuvels van Cannes, Zuid Frankrijk. Om verrassingen uit te sluiten koos Kuijper ervoor alle leveranciers vanuit Nederland te betrekken. Anton van Baalen voor de decoratie, Unlimited voor het licht en geluid, Saxlive (Machiel van der Aar) dj Perry Stuiver, pianiste Iris Hond en violiste Anouk Brokaar voor het entertainment. Cat.Models completeerde de Hollandse crew om de bediening te verzorgen.

De dames van Cat.Models hadden twee avonden de eer om de gerechten van Cas Spijkers op te dienen. Omdat Cas slechts met zijn koksmuts en messenset richting Zuid Frankrijk vloog, plaatste Music Events Exclusive een eigen keuken en viel de volledige logistiek qua bediening en service onder de verantwoording van Cat.Models.

Twee avonden Cannes bewees dat de modellen van Cat.Models volwaardige horeca-medewerkers zijn. Niet alleen verrasten en vermaakten zij de gasten met hun glimlach, achter de schermen werd er even hard meegewerkt aan een prachtig product: Het diner van Cas in Cannes.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!