Back Back Nieuws

Carlson Wagonlit Travel volledig in handen van Carlson

26 juni 2014
Carlson, een wereldwijde dienstverlener in hospitality en reizen is met JPMorgan Chase & Co. (‘JPMC’) overeengekomen om de 45% van de aandelen die JPMC in Carlson Wagonlit Travel (CWT) heeft over te nemen. Door deze acquisitie bezit Carlson 100% van de aandelen van CWT. De financiële voorwaarden van de transactie worden in een later stadium vrijgegeven. Naar verwachting wordt de transactie in juli 2014 afgerond.

CWT president & CEO Douglas Anderson: ‘CWT blijft zich committeren aan het leveren van de beste innovatieve producten en technologieën voor zakenreizigers in combinatie met een hoogstaande service. We zijn gericht op het aanbieden van diensten die reizigers en travelmanagers gedurende de verschillende fases van hun reis nodig hebben. Met behulp van de Carlson organisatie kunnen we blijven investeren in onze visie op zakelijk reisgemak.’

CWT 
CWT is een internationaal leidende organisatie op het gebied van zakelijk reismanagement en meetings & events. CWT bedient bedrijven en overheidsinstanties van uiteenlopende omvang in meer dan 150 landen en gebieden. Door het optimaal benutten van de vakkundigheid van haar medewerkers en technologische innovaties helpt CWT haar klanten om het hoogst mogelijke rendement uit hun reisprogramma te halen op het gebied van besparingen, dienstverlening, veiligheid en duurzaamheid. De organisatie levert op toegewijde wijze hoogwaardige diensten en ondersteuning aan reizigers. De diensten en oplossingen van CWT bestaan uit Traveler Services, Program Optimization, Safety & Security, Meetings & Events en Energy, Resources & Marine.
In 2013 bedroeg de omzet van CWT en haar dochterondernemingen en joint ventures 26,9 miljard USD. Als onderdeel van duurzaam ondernemen heeft CWT de United Nations Global Compact ondertekend. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!