Back Back Nieuws

Care for Healthcare tijdens tweede editie van het World Healthcare Forum

10 augustus 2015
De tweede editie van het World Healthcare Forum zal van 22 tot 24 november plaatsvinden. Na het succes van het eerste Forum komen opnieuw internationale maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen, farmaceutische bedrijven en studenten samen om oplossingen te formuleren voor problemen op het gebied van wereldwijde gezondheidszorg.

Locatie World Forum
Het driedaagse evenement zal plaatsvinden in het World Forum in Den Haag. Deelnemers kunnen lezingen volgen van opinieleiders uit de hele wereld, panel discussies voeren en kleinere ‘break-out’ sessies bijwonen. Dit om dieper in te gaan op actuele zorgthema’s als e-health, het voorkomen van pandemieën en toegang tot de zorg, zowel in de Westerse wereld als in ontwikkelingslanden. Naast belangrijke sprekers uit de Verenigde Staten, Canada, Japan, India, Indonesië, Singapore, België en Duitsland zullen ook grote Nederlandse namen spreken, zoals (ex) bestuursvoorzitters van academische centra en CEO’s van o.a. Philips Benelux en North Star Alliance.

Thema
Het centrale thema van het World Healthcare Forum is Care for Healthcare. Het forum staat onder voorzitterschap van Prof Dr Jan Verhoef. Na zijn pensionering wil Verhoef zijn droom laten uitkomen: ‘Betaalbare zorg voor iedereen’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!