Capital ID breidt Event Management Solutions uit met evaluatiesCapital ID breidt Event Management Solutions uit met evaluaties
Back Back Nieuws

Capital ID breidt Event Management Solutions uit met evaluaties

28 oktober 2019

Met events kun je bij uitstek impact leveren en het is dan ook essentieel om te meten hoe jouw bezoekers dit moment of liever dit merktouchpoint hebben ervaren. Om dit proces te vereenvoudigen is er een evaluatiemodule toegevoegd aan de Event Management Solution.

Naast het uitnodigen van gasten, het beheren van aanmeldingen, break-out sessies en het creëren van een eventwebsite, biedt de Event Management Solution van Capital ID je nu ook de mogelijkheid om evaluaties te versturen na afloop van jouw corporate event. Je verstuurt jouw gasten eenvoudig de evaluatiemail vanuit het systeem. Op deze manier verzamel je eenvoudig en volgens de AVG, de input om het succes van je event aan te tonen en verbeterpunten voor de volgende editie bloot te leggen.

Event scanner

Registreer je bezoekers met de Event Scanner? Dan kun je de bezoekers op basis van deze gegevens eenvoudig segmenteren en krijg je meer inzicht in het registratieproces. Zo kun je uitlezen wanneer er pieken plaatsvinden bij de check-in balie en hoe de opkomst versus no-show is.

Multiplechoice of open vragen?

Je kiest zelf op welke manier je antwoorden wilt verzamelen. Ben je op zoek naar meer kwalitatieve data en hoop je zoveel mogelijk feedback te verzamelen? Kies er dan voor om open vragen in de evaluatie op te nemen? Multiplechoicevragen voeg je eenvoudig toe aan de vragenlijst om de bezoekers gericht antwoord te laten geven.

Resultaten

De resultaten lees je eenvoudig terug vanuit het dashboard, of je exporteert ze als csv-bestand, waarna je naar hartenlust je analyses erop los kunt laten zodat jouw event de volgende keer een nog groter succes wordt.

Event Management Solution

Met de Event Management Solution van Capital ID verstuur je eenvoudig gepersonaliseerde uitingen zoals een save the date, uitnodigingen, reminder, follow-up en evaluatie. Lanceer eenvoudig prachtige, informatieve eventwebsites waarop deelnemers zich registreren en alle eventinformatie vinden en beheer de registraties eenvoudig via het dashboard.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!