Capital C gaat voor realtime boeken met OnemeetingCapital C gaat voor realtime boeken met Onemeeting
Back Back Nieuws

Capital C gaat voor realtime boeken met Onemeeting

28 mei 2024

Capital C, een van de meest vooraanstaande congres- en evenementenlocaties in Amsterdam, sluit zich aan bij Onemeeting, pionier in het leveren van innovatieve SaaS-oplossingen voor vergader- en eventmanagement, in haar missie om realtime online boeken de nieuwe norm te maken. Dit strategische partnerschap stelt meeting planners in staat om hun bijeenkomsten bij Capital C online te boeken zonder enige menselijke tussenkomst, wat een efficiënte en moeiteloze boekingservaring belooft.

Amsterdam’s Capital C staat als een baken van creativiteit in het hart van de stad, genesteld in een historisch gebouw dat ooit dienstdeed als de Diamantbeurs. Hier komen creativiteit en commercie samen onder het dak van onze gigantische glazen koepel. Van corporate meetingrooms, een kunstgalerie met wisselende tentoonstellingen, en kantoren tot aan een evenementenruimte met 360 graden uitzicht over Amsterdam voor zakelijke evenementen en conferenties. De locatie dient als een dynamische creatieve hub voor samenwerking, verbinding en inspiratie.

Bouwen aan een toekomst met SaaS

De SaaS-oplossing van Onemeeting, Meet Robin, stelt locaties in staat om de efficiëntie en effectiviteit van hun vergader- en eventmanagement te maximaliseren, van intuïtieve planning en naadloze zaalboekingen tot gastenbeheer en resource management.

‘Capital C sluit zich aan bij onze realtime revolutie en benadrukt eens te meer de transformatie die onze industrie ondergaat’, aldus Kevin van Grondelle, Chief Commercial Officer van Onemeeting.com. ‘Onze gedeelde visie op een naadloze boekingservaring drijft ons om de grenzen en conventies van onze branche te verleggen. Met inmiddels twintig locaties die 100% realtime online boekbaar zijn, hebben we er alle vertrouwen in dat de toekomst aan onze kant staat.’

Toekomstbestendig vergaderen

Capital C leidt de high-end meeting & event business het tijdperk van online boeken in. Capital C staat bekend om hun toewijding aan uitstekende gastervaringen, out-of-the-box creativiteit en innovatie en zorgt ervoor dat Amsterdam zich aansluit bij de realtime boekingsrevolutie en een voorbeeld is voor duizenden locaties.

De industrie uitdagen

Met de gecombineerde inspanningen van Onemeeting.com en Capital C daagt de voormalige diamantbeurs de status quo van de MICE-industrie uit. Als twintigste locatie die zich aansluit bij Onemeeting in haar missie om het boekingsproces voor vergaderingen te digitaliseren, vieren we een belangrijke mijlpaal en stellen we ons tegelijkertijd een vergaderbedrijf voor met duizenden Connected-partners.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!