Back Back Nieuws

Cabriotour voor Stichting KiKa zoekt cabriorijders

28 april 2016
Wat begon als een simpele vraag is uitgegroeid tot een explosie aan reacties en aanmeldingen. Cabriotour.nl organiseert zondag 15 mei 2016 de vijfde editie van de Cabriotour voor Stichting KiKa. Deze Cabriotour is een bijzonder evenement, waarbij cabriorijders een warm hart aan Stichting KiKa toedragen. Op de Facebook werd gevraagd naar fotografen die zich vrijwillig willen inzetten op deze bijzondere dag. ‘Elke editie zijn we opzoek naar enkele fotografen die alles willen vastleggen. We hadden een leuk bericht op onze Facebook geplaatst, en in een mum van tijd werd massaal op gereageerd!’, vertelt Maxim Gazendam, mede-organisator van de Cabriotour voor Stichting KiKa.

Fotografen
De organisatie is blij verrast door het resultaat. ‘Het bericht is inmiddels bijna 1 miljoen keer bekeken, we hebben inmiddels ruim 10.000 reacties gekregen en enkele honderden aanmeldingen van fotografen. Elke minuut komen er nieuwe aanmeldingen binnen en we kunnen het bijna niet bijhouden,’ vertelt Maxim. ‘Als het net zo hard ging met de aanmeldingen voor cabrio`s als de reacties, zouden we een record bedrag ophalen. We mogen niet klagen, maar hoe meer zielen des te meer vreugd en een beter resultaat.’

Het is inmiddels de vijfde editie die cabriotour.nl organiseert en hiermee is in totaal al ruim €60.000,- ingezameld voor Kinderen Kankervrij. ‘Het is fantastisch om alle warme reacties te lezen en dat iedereen zich wil inzetten! Toch hebben we inmiddels de fotografen al geselecteerd en bevestigd. We vragen alle andere mensen om vooral onze oproep voor meer Cabriorijders te delen, om toch op die manier bij te dragen aan een record opbrengst. Inschrijven kan nog een week,’ aldus de organisatie.

Datum, locatie en inschrijven
Zondag 15 mei start de tour vanaf het Golden Tulip Hotel Heerlickheijd van Ermelo, vanwaar de stoet van cabrio’s een route van ongeveer 100 km zal rijden door de schitterende omgeving van de Veluwe. Iedereen die KiKa een warm hart toedraagt is van harte welkom om met zijn of haar eigen cabrio mee te rijden, ongeacht het merk, type en de leeftijd of herkomst van de auto.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!