Buurtbewoners lunchen in het Olympisch Stadion Buurtbewoners lunchen in het Olympisch Stadion
Back Back Nieuws

Buurtbewoners lunchen in het Olympisch Stadion

27 juli 2020

Vandaag komen buurtbewoners samen in het Olympisch Stadion om met elkaar te genieten van een gratis lunch op 1,5-meter afstand. De bedoeling is dat jong én oud deelnemen om de saamhorigheid en het leefplezier te versterken. Buurtgenoten kunnen zich samen inschrijven op voorwaarde dat één van hen 70 jaar of ouder is. Er hebben zich 150 duo’s ingeschreven.

De Amsterdamse zomer

De buurtlunch is een initiatief van een aantal buurtbewoners die hierin worden ondersteund door o.a. Buurtbuik, stichting SOOZ en het Olympisch Stadion. In de setting van het evenement ‘De Amsterdamse Zomer’ krijgen de deelnemers niet alleen een heerlijke lunch voorgeschoteld maar worden zij ook nog getrakteerd op optredens van Francis van Broekhuizen, Klaas Veen en een bingo gepresenteerd door dragqueen Antoinette.

Coca-Cola Nederland

De lunch wordt geheel gesponsord door de volgende partijen: Netflix, Gemeente Amsterdam, Albert Heijn, 4PM, Dutch 7, Francis van Broekhuizen, Marqt, OSP, Vermaat groep, Bakkerij Bertram, Wessels Groente & Fruit, Groente & Fruit Zuid, Coja Snacks, Tobia Raymond en Rotary Club Amsterdam Hoog Zuid en door partner van het Olympisch Stadion Coca-Cola Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!