Burgemeester Krikke opent expositie 50 Jaar World ForumBurgemeester Krikke opent expositie 50 Jaar World Forum
Back Back Nieuws

Burgemeester Krikke opent expositie 50 Jaar World Forum

25 februari 2019

Burgemeester Pauline Krikke heeft vorige week officieel de expositie 'Elke m2 een emotie' geopend aan de Lange Vijverberg in Den Haag. Zij deed dit gezamenlijk met een aantal van de geportretteerden van de expositie, het team van World Forum The Hague en diverse genodigden. Deze unieke tentoonstelling is onderdeel van het vijftigjarige bestaan van World Forum.

De expositie is samengesteld door Diederik Veerman (concept, interviews en tekst), Diana Weber (coördinatie en vormgeving) en Wibe Koopman (fotografie). Tien bezoekers van World Forum hebben de meest memorabele herinnering verteld door middel van de m² waar zij toen stonden en welke emotie zij op dat moment voelden. De verhalen horen bij speciale plekken in en rondom het gebouw. Daar worden de herinneringen bijna tastbaar. Bekende en minder bekende personen vertellen over dierbare momenten en over hun plek in World Forum; hun memorabele vierkante meter. Deze bijzondere portrettenreeks is mede mogelijk gemaakt door diverse partners.

Vijftig jaar World Forum aan de Hofvijver

Burgemeester Pauline Krikke onthulde de eerste ‘trotter’ van deze expositie samen met Chander Soerdien, die trots is op zijn meest dierbare moment; een gesprek met voormalig Amerikaanse president Obama in de toiletten van World Forum. Bekijkonder hier de speciale video van de opening van de tentoonstelling.

Burgemeester Pauline Krikke: 'Al een halve eeuw vinden in World Forum internationale congressen, concerten en theatervoorstellingen plaats. Veel mensen hebben dan ook speciale herinneringen die samenhangen met dit gebouw. Deze expositie is een ode aan al die mensen die voor én achter de schermen van World Forum werken.'

Van 21 februari tot 13 maart 2019 is de expositie 'Elke m2 een emotie' te bewonderen op de Lange Vijverberg (Hofvijver). Daarna verplaatst deze naar World Forum The Hague van 14 tot en met 16 maart 2019. Michiel Middendorf, General Manager World Forum: 'Ik ben er trots op dat de expositie op deze unieke locatie in het centrum van Den Haag te bewonderen is. Deze tentoonstelling geeft op mooie en persoonlijke wijze de vijftigjarige geschiedenis van World Forum The Hague weer.'

R.evolution of events

World Forum The Hague organiseert op 14 maart 2019 (13.30-17.00 uur) een kennis- en inspiratie event waar honderden creatives, organisatoren, event professionals en organisaties samenkomen om de (r)evolutie van evenementen te beleven. World Forum viert deze dag vijftig jaar aan evenementen en kijkt naar hoe de eventindustrie zich heeft ontwikkeld. Diverse sprekers gecombineerd met een show vol live entertainment nemen je mee op een reis door verleden, heden en toekomst. De thema's event design, marketing, trends en creativiteit staan tijdens de powertalks in de grote zaal centraal. Hierna is er gelegenheid tot netwerken en connecten met sprekers en mede (r)evolutionairs in de Speakers HUB en experience zone.

Wil je hier bij zijn? Kijk voor meer informatie op revolutionofevents.nl en registreer je direct.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!