Bureau JEZ haakt in op online evenementen met StoryBoxBureau JEZ haakt in op online evenementen met StoryBox
Back Back Nieuws

Bureau JEZ haakt in op online evenementen met StoryBox

07 april 2020

StoryBox van full service evenementenbureau Bureau JEZ is dé oplossing om beleving toe te voegen aan je online evenement. Een custom made box gevuld met items, gebaseerd op het evenement. Meeting over een nieuw product? Online themaborrel? Alle deelnemers krijgen thuis een box met relevante producten​, zodat de beleving centraal blijft staan.    

Toename online evenementen

Het feit dat er een stop kwam op live evenementen is het bureau niet in de koude kleren gaan zitten. Eefke Zoetmulder: ‘Positiviteit is key in tijden als deze. Dus wij zijn gaan kijken wat we wél kunnen doen. Momenteel is er een grote toename aan online evenementen. Wij hebben vanuit onze expertise gekeken hoe wij kunnen bijdragen aan deze onlineontwikkelingen. En aangezien wij geloven in liveverbinding kwam de vraag vanuit ons: ‘Hoe kan je meer beleving en commitment creëren bij je deelnemers tijdens een online evenement? Het antwoord: StoryBox.’

Verbinding op afstand 

StoryBox is een pakket dat is samengesteld op basis van jouw online evenement.  De inhoud zorgt voor interactiviteit, afwisseling, fun en betrokkenheid. Van eigen samples tot een gepersonaliseerde mok en van headphones tot een programmaboekje. ‘Zo brengen we het gevoel van een real-life evenement naar je deelnemers toe. Door de producten zoveel mogelijk lokaal te sourcen, wil Bureau JEZ ook de Nederlandse ondernemers om hen heen steunen in deze moeilijke tijd.     

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!