Back Back Nieuws

Brons voor Rotterdam Partners bij Meetings & Incentive Travel Industry Awards

04 maart 2015
Rotterdam Partners Convention Bureau heeft dinsdagavond in Londen de bronzen Meetings & Incentive Travel Industry Award gewonnen in de categorie Best Overseas Convention Bureau. Directeur Ron Voskuilen noemt de derde prijs een enorme eer. 'Dit is een prachtige beloning voor het werk van ons Convention Bureau en haar samenwerkingspartners. Het is tevens een groot compliment voor Rotterdam als bestemming voor zakelijke events.' De gouden M&IT Award ging naar Canada. The Hague Convention Bureau won de zilveren award.

De prestigieuze Meetings & Incentive Travel Industry Awards worden jaarlijks uitgereikt. Lezers van het Britse Meeting & Incentive Travel Magazine kiezen de genomineerden. Rotterdam Partners nam het in haar categorie op tegen de bureaus van Canada, Malta, Monaco en Den Haag. Rotterdam en Den Haag trekken op de Britse markt al jaren gezamenlijk op om beide steden te promoten als bestemming voor zakelijke events.

Stevig imago
Het werven van nationale en internationale zakelijke evenementen en congressen en het vergroten van de kennis van Rotterdam als bestemming voor een zakelijke events, is een van de kerntaken van Rotterdam Partners. Voskuilen: 'Rotterdam heeft de laatste jaren hard gewerkt aan een stevig imago als internationale congresbestemming. Dat is niet zonder resultaat. Op de wereldranglijst van congressteden stond de stad in 2014 op plek 68, een stijging van 20 plekken ten opzichte van het jaar ervoor. Rotterdam Partners spant zich ook dit jaar weer ten volle in om deze stijgende lijn, samen met haar partners, voort te zetten.'

Meetings & Incentive Travel
De Meeting & Incentive Travel Industry Awards bestaan al bijna 20 jaar. Het is een gevestigde award uitreiking waar best practices uit de markt worden benadrukt. In totaal werden dinsdagavond in Londen 19 awards uitgereikt. Meetings & Incentive Travel is het meest toon aangevende vakblad in Groot-BrittanniĆ« dat zich richt op organisatoren van corporate events en associatiecongressen. Het magazine wordt tien keer per jaar uitgegeven en heeft een oplage van circa 22.000. Rotterdam Partners Convention Bureau was in 2011 en 2013 ook al genomineerd. In 2013 won Rotterdam Partners de bronzen M&IT Award voor Best Overseas Convention Bureau. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!