Bridge EF is jarig en geeft VIP Party op FestivakBridge EF is jarig en geeft VIP Party op Festivak
Back Back Nieuws

Bridge EF is jarig en geeft VIP Party op Festivak

01 november 2017

Inmiddels heeft Bridge EF al 30 jaar ervaring in het faciliteren van evenementen, beurzen en congressen. Daarom maken ze zich op voor een bijzonder feest, wat plaats vindt op 15 november. Tijdens de VIP Party wordt er met genodigden geproost op het 30-jarig jubileum van Bridge Event Facilities.

'Zonder onze klanten en leveranciers zou Bridge Event Facilities niet staan waar het nu staat', stelt René Verbruggen, directeur van Bridge EF. 'Hoog tijd om, naast ons jubileum, ook onze leveranciers eens in het zonnetje te zetten dus. En dat doen we tijdens onze speciale VIP Party op Festivak!'

Hardware Award en Excellent Supplier Award

Speciaal voor deze gelegenheid zijn er twee nieuwe awards in het leven geroepen: de Hardware Award en Excellent Supplier Award. In beide categorieën zijn een aantal leveranciers genomineerd. Wie dat zijn, blijft nog even geheim, maar tijdens de VIP Party op Festivak zullen de absolute uitblinkers op dit gebied bekroond worden met een award.

Van drive-in-show tot professionele speler in evenementen

Wat voor René begon als een drive-in-show, is dertig jaar later uitgegroeid tot een professionele speler in de markt. 'Tijdens Festivak laten we alles zien waar we bij Bridge Event Facilities het best in zijn: een kaal stuk beursvloer omtoveren tot iets bijzonders. Van in het oog springende signing tot een bijzondere stand en – als kers op de taart - een prachtige en sfeervolle feestzaal!'

VIP Party tijdens Festivak

Terwijl er overdag interessante keynote speeches worden gehouden in de lezingzalen, bouwen Bridge EF één van de zalen op 15 november om tot een feestzaal. Dit wordt het toneel voor een blik terug in de tijd, onder het genot van een hapje en een drankje, en er wordt vooruit gekeken. 

Bezoek Festivak

René spoort iedereen aan om langs te komen 15 november: 'Benieuwd naar de ontwikkelingen binnen Bridge Event Facilities? Bezoek ons dan tijdens Festivak! Hier ontdekt u de geschiedenis van Bridge, maar maakt u ook kennis met de nieuwste items uit ons assortiment'.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!