Brexit houdt ExpoBadge niet buiten de UKBrexit houdt ExpoBadge niet buiten de UK
Back Back Nieuws

Brexit houdt ExpoBadge niet buiten de UK

05 maart 2021

Bezoekersbadges in kleur printen gebeurde steeds meer tot Corona alles tot stilstand bracht. Ook in Groot-Brittannië won het in kleur printen snel aan terrein volgens Ivar van der Molen van Smart2B. ‘Met het heropstarten van live evenementen in zicht, willen we graag voorbereid zijn op wat komen gaat. Voldoende voorraad is aanwezig, maar leveringen naar de UK vormen een potentieel probleem door de Brexit’, aldus Ivar.

Leveringen naar Groot-Brittannië

Voor optimale flexibiliteit is het voor de klanten van Smart2B uit de evenementensector belangrijk dat de beschikbaarheid van ExpoBadge optimaal is. Snelle leveringen van badgematerialen, maar ook Epson kleurenbadgeprinters en bijhorende inktcartridges om ze te printen, zijn van groot belang.

Om leveringen in Groot-Brittannië toch snel, soepel en probleemloos te laten verlopen is gezocht naar een lokale distribiteur. Deze distribiteur is gevonden in het bedrijf Soabar te Leicester. Deze distribiteur gaat een lokale voorraad opbouwen en deze geheel zelfstandig in de Britse markt aanbieden en verkopen.

Flexibiliteit key bij herstart

Met de herstart van live evenementen in zicht zal er nog meer nadruk komen op flexibiliteit. Zeker de eerste periode kent veel onzekerheden. Snel schakelen en last minute wijzigingen zullen naar verwachting eerder regel dan uitzondering zijn. Het printen van bezoekersbadges in kleur kan een belangrijke bijdrage leveren bij het binnenlaten van bezoekers. Het ter plekke maken van kleurcoderingen voor bezoekers is met ExpoBadge-producten de standaard. Ivar gaat er dan ook vanuit dat ExpoBadge een grote rol gaat spelen in de herstart van voornamelijk zakelijke evenementen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!