Bredase Koepel klaar voor ontvangst 'gouden giraffe(n)'Bredase Koepel klaar voor ontvangst 'gouden giraffe(n)'
Back Back Nieuws

Bredase Koepel klaar voor ontvangst 'gouden giraffe(n)'

13 maart 2019

Binnenkort is het zover, FutureDome Events hoopt, nadat zij op het koepel terrein in Breda het afgelopen jaar vele bijzondere evenementen heeft mogen organiseren, een of zelfs meerdere Gouden Giraffen te mogen ontvangen. Voor deze bijzondere gebeurtenis, alleen gegund aan de top van de evenementenindustrie, hebben zij in ieder geval het verblijf alvast tot in den puntjes in gereedheid gebracht. 

De Gouden Giraffen, de landelijke awards voor de beste events van het jaar worden op 1 april in het Beatrixtheater Utrecht uitgereikt en belonen de eventbureaus die in 2018 hun spreekwoordelijke nek uitsteken en zodoende de sappigste bladeren vinden tussen het struikgewas. EventBranche, de organiserende partij, gaat vandaag, met camera in de hand, live op pad om de 13 genomineerde eventbureaus te overvallen.

Smaakmakende evenementen

Het jonge Bredase bedrijf FutureDome events, bekend van zowel evenementen als (groeps)activiteiten en rondleidingen op het voormalige gevangenisterrein is met twee van hun
smaakmakende evenementen uit 2018 in de race voor nominaties. Met de klimaattop zuid, georganiseerd in samenwerking met gemeente Breda, hopen ze de vakjury te overtuigen in de categorie congressen. De op 4 juni plaatsgevonden manifestatie is vooral bijzonder vanwege het verbindende karakter wat perfect was ingepast in de ronde koepel. Daarnaast is het bedrijfsfestival 100% levenslang van Bredaase zorgspecialist Careflex kanshebber in de categorie interne events. Bij dit event hebben de 200 zorgprofessionals zelf mogen ondervinden hoe het is om opgesloten te zitten, een bijzonder leerzame ervaring voor mensen die onder andere werkzaam zijn in de gesloten jeugdzorg. Het laatste evenement is al door de speciale next generation jury (een jury bestaande uit studenten van 5 hogescholen) genomineerd tot de overall top 5 van evenementen van 2018.

Gastvrij

 

Of een of beide evenementen vandaag tevens bekroond worden met een nominatie namens de vakjury is nog onbekend, maar desondanks wilde het evenementenbureau zeker zijn dat de delegatie zich welkom zou voelen. 'We houden van een creatieve insteek en zijn gastvrij en ambitieus, dus toen wij hoorden dat vandaag de jury mogelijk op locatiebezoek zou komen, zijn we direct begonnen met de voorbereidingen voor ons eigen gouden giraffe verblijf,' aldus oprichter Robbert-Jan Veldhuijzen. 'En mochten we desondanks geen vakjury nominatie ontvangen, dan stellen we de aankomst van die giraffe met een jaartje uit en zetten we vol in op de Next Generation giraffe en de publieksprijs.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!