Back Back Nieuws

Breaking X-Mas news: Performance Improvement geeft boek 'Master in X-Mas Celebrations' uit

23 juli 2013
Performance Improvement (PI) heeft de smaak te pakken en geeft na het boek 'Master in Incentives' ook het boek ‘Master in X-Mas Celebrations’ uit. De introductie hiervan is verschenen in een gepersonaliseerde video die zij aan 250 relaties heeft gestuurd. Hierin waren de relaties zelf de hoofdpersoon in de nieuwsuitzending ‘Breaking X-Mas news’.

De nieuwslezer in de video draagt een paar kerst-teenslippers. Dit geeft precies het dubbele gevoel weer waar PI midden in zit. De zon schijnt volop, maar PI zit met de gedachte bij versierde bomen, feestelijk gedekte tafels, kerstmenu’s en besneeuwde daken… Dit vergt veel inlevingsvermogen van de project managers. Er zijn al een aantal voorstellen geschreven, waarbij de opdrachtgever helemaal is ondergedompeld in de speciale sfeer van kerst.

Kerstbeleving
In het boek wordt, naast drie verrassende kerstconcepten, ook toegelicht hoe je intern het kerstfeest aan de directie kan verkopen en hoe je deze kunt overtuigen. Kerst heeft iets speciaals, altijd al gehad. En juist dat speciale gevoel kan gebruikt worden bij de medewerkers.  Lift mee op de kerstbeleving en kijk vooruit naar het nieuwe jaar. Zet het kerstfeest dit jaar eens als incentive in. Hoe? Hierover in het boek meer.

Als ‘Master’ in X-Mas Celebrations worden er in het boek ook locatiesuggesties genoemd en entertainment, catering en branding ideeën voorgelegd. Niet alleen voor kerst-evenementen, maar voor feestelijke en zakelijke evenementen in het algemeen. Het boek staat bomvol checklists, suggesties en budget tips. Want een goed (kerst)feest moet laagdrempelig, doeltreffend en betaalbaar zijn.

PI sluit deze reeks Masters af met het boek ‘Master in Networking’, dat in september verschijnt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!