Break de Week met Studio BaxBreak de Week met Studio Bax
Back Back Nieuws

Break de Week met Studio Bax

09 juni 2020

Denken in mogelijkheden, dat zit in de genen van Bax Projects. Toen live evenementen van het ene op het andere moment verboden werden, is het team van Bax niet bij de pakken neer gaan zitten. Inmiddels staat er een Studio in het pand waar videoproducties en webinars voor opdrachtgevers gecreëerd worden: Studio Bax. Het team heeft daarnaast een eigen wekelijks item: Break de Week. Met inspirerende en positieve verhalen van ondernemers, die door de coronacrisis gedwongen zijn hun ondernemersplan bij te stellen.

Bijzonder verhaal

Ben jij zo’n ondernemer en wil je je verhaal delen? Elke woensdag interviewt Martijn Bax een ondernemer (of ondernemers) met een bijzonder verhaal. ‘Er is al genoeg negatief nieuws in de wereld, vooral als het om corona gaat. Met Break de Week wil ik positief nieuws de wereld in brengen’, aldus Martijn Bax. Zo vertelt MPS food & design over hun “feestje op de deurmat”, helpt Jacqueline de Carpentier mensen de regie over hun leven terug te pakken en delen de Complimentenmeisjes nu ook digitaal complimenten uit.

Onderscheidende communicatie

Bax Projects creëert merkactivaties met live, hybride en online evenementen, stands, pop-up stores, point of sale en elke andere vorm van onderscheidende communicatie. Met een passie voor perfectie ontwikkelt het team van Bax concepten voor (internationale) opdrachtgevers, die naadloos aansluiten op hun identiteit en merk-DNA.

Break de Week

Heb jij een positief verhaal dat misschien wel past in Break de Week? Neem dan contact op met Nina Thomakos: nina@baxprojects.nl. Beschrijf kort wie je bent, wat je doet, hoe de coronacrisis jouw onderneming geraakt heeft en tot welk inspirerend plan je gekomen bent. Wie weet zien we jou dan terug in de volgende Break de Week.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!